Πλήρωμα

Καπετάνιος Πλοίαρχος Α' Ασπρoπύργου

Εξειδικευμένος Καπετάνιος με 25ετή εμπειρία στη Μεσόγειο και στα ελληνικά νησιά. Έχει εργαστεί σε κρουαζιερόπλοια, σε ιστιοφόρα και σε Motor Yacht VIP. Είναι γνώστης τεσσάρων ξένων γλωσσών, Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Γαλλικά. 

Ο Καπετάνιος του GEORGE Vείναι ένα αφοσιωμένο μέλος του πληρώματος όπου χάρη στην ισχυρή προσωπικότητα και ηγεσία του αναλαμβάνει την επίλυση προβλημάτων με τη δέουσα προσοχή. Είναι Μηχανικός κινητήρων εσωτερικής και εξωτερικής καύσης, Πυθαγόρα και πολύ καλός γνώστης καταδύσεων και WaterSports!  

 Μαγειροκαμαρωτίνα 

Μαγειροκαμαρωτίνα με μεγάλη εμπειρία σε θαλαμηγούς VIP. Γνώστρια τόσο της ελληνικής όσο και της γαλλικής κουζίνας. Τη διακρίνει η ικανότητά της να διατηρεί το GEORGEV σε τάξη και καθαρό για να είναι το περιβάλλον άριστο για τους ταξιδιώτες! 

Ναύτης

 Απόφοιτος της σχολής του Πολεμικού Ναυτικού με 10ετή εμπειρία ως Ναύτης και Κυβερνήτης VIP θαλαμηγών, Motor Yacht και Motor Sailing Boat. Είναι κάτοχος διπλώματος ταχυπλόου και απόφοιτος ναυαγοσωστικής σχολής. Είναι το "δεξί χέρι" του Καπετάνιου και μονίμως σε ετοιμότητα να εκτελέσει τις οδηγίες του για ένα αρμονικό και ήρεμο ταξίδι!